Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια στο Περιστέρι!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια έγιναν νωρίς το μεσημέρι στους γύρω χώρους του γηπέδου του Περιστερίου, μεταξύ των οπαδών του Ατρόμητου και του Πανιωνίου.

Όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την σεζόν 2010-’11 περίπου 100 οπαδοί του Πανιωνίου, έφτασαν μεμονωμένα από νωρίς στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με τους οπαδούς του Ατρόμητου.

Στα στενά γύρω από το γήπεδο επικράτησε πανικός, καθώς η Αστυνομία ήταν απούσα, καθώς οι οπαδοί του Ιστορικού έφτασαν στο Περιστέρι από πολύ νωρίς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είχε προμηθευτεί επίσημα για τον αγώνα και οι «κυανέρυθροι» φίλαθλοι προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από μεγάλο διάστημα με την επέμβαση των ΜΑΤ, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησαν τους οπαδούς του Πανιωνίου εκτός Περιστερίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: