Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Βουλευτές και υπουργοί...έμειναν στα σπίτια τους

Χωρίς την παρουσία υπουργών και βουλευτών γίνεται η μαθητική παρέλαση στην οδο Τσιμισκή.Μόνο εκπροσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχων βρίσκονται στις θέσεις των επισήμων.

Πριν την παρέλαση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Απέναντι και δίπλα από την εξέδρα των επισήμων βρίσκονται οι "Αγανακτισμένοι" , καθηγητές με το πανό τους "Το δημόσιο σχολείο πεθαίνει" και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η απουσία των πολιτικών είχε σαν αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες σε εκδηλώσεις όπως γύρισμα της πλάτης στην εξέδρα των επισήμων, ανάποδο γύρισμα του κεφαλιού και άλλα τέτοια.

 Μικροένταση προκλήθηκε λίγο μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν εκπαιδευτικοί και άλλοι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, πραγματοποίησαν πορεία μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: