Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σοκ!Νεκρος ο πρωην πρυτανης του ΑΠΘ.Παρασυρθηκε απο ΙΧ

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γ.Αντωνόπουλος .Λίγο μετά τις 8 κι ενώ έκανε τζόκινγκ στην Μ.Αλεξανδρου παρασύρθηκε από ιχ που οδηγούσε 24χρονος, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και παρέσυρε τον πρώην πρύτανη.

Ο 72χρονος πανεπιστημιακός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν αργά και άπλα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη

Πρόκειται για τον Γ.Αντωνόπουλο ο οποίος διετέλεσε πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2003 ως το 2006

Ο Ιωάννης Αντωνόπουλος είχε διατελέσει πρόεδρος του τμήματος Φυσικής στο ΑΠΘ, αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Έργων και πρύτανης.

Ήταν ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης στο ΥΠΕΠΘ και σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO.

Παράλληλα, ήταν συγγραφέας 10 διδακτικών συγγραμμάτων και είχε πάνω από 100 δημοσιεύσεις για επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά, ενώ είχε εκδώσει και το βιβλίο «Δε γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: