Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αχαϊα:Βρέθηκε με εκατομμύρια, χώρισε και έγραψε στο facebook ότι πέθανε!

Από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε με εκατομμύρια - Η πρώτη του δουλειά, ήταν να στείλει τη γυναίκα του στην πεθερά του

Εξαφανίστηκε» από τους κύκλους του στην Πάτρα, αφού φαίνεται πως τα μυαλά του... πήραν αέρα μετά το «λαχείο» που του έτυχε! Πρόκειται για Πατρινό, γόνο οικογένειας βιοπαλαιστών, που κατάφερε να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (πληροφορίες αναφέρουν πως άγγιζε το 1,5 εκατομμύρια ευρώ) από απαλλοτρίωση περιουσίας του, για την οποία ουδέποτε φανταζόταν πως θα χρυσοπληρωνόταν!

Στάθηκε, όμως, τυχερός καθώς τα οικόπεδά του «κατασχέθηκαν» λόγω μεγάλου έργου στην ευρύτερη περιφέρεια και εκείνος βρέθηκε σε μία ημέρα... με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό! Σύμφωνα με το dete.gr, ξεπλήρωσε το δάνειο του σπιτιού της οικογένειάς του, πλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις, αλλά τα λεφτά... δεν τελείωναν!
Άρχισε λοιπόν να κάνει σπάταλη ζωή, να ζει... όσα δεν έζησε σε μικρότερη ηλικία! Οι φίλοι του έβλεπαν αυτά που έκανε... και δεν πίστευαν στα μάτια τους! «Μία φορά έπαιξε στοίχημα αρκετές χιλιάδες ευρώ και κέρδισε! Πήρε 50.000 ευρώ, τα έπαιξε όλα με τη μία αλλά τα έχασε», έλεγε άνθρωπος του περιβάλλοντός του.
«Έφτανε σε σημείο να παίρνει ταξί από την Πάτρα και να πηγαίνει σε σουίτα Αθηναϊκού ξενοδοχείου, να διασκεδάζει, να κοιμάται και να επιστρέφει στην Πάτρα με το ίδιο ταξί», είπε άλλος γνωστός του.

Ο τυχερός Πατρινός κυκλοφορούσε με πανάκριβα ρολόγια (Rolex), χρυσά δαχτυλίδια, ενώ όταν άνοιγε το πορτοφόλι του, μπορούσε εύκολα κάποιος να διακρίνει τις «χρυσές κάρτες» διαφόρων τραπεζών! Ήταν μάλιστα παντρεμένος με μία αλλοδαπή, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως... την έστειλε στην πατρίδα της και της στέλνει εκεί κάποια χρήματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα ίχνη του έχουν χαθεί από την πόλη. Κάποιοι είπαν πως «τρελάθηκε» από τη μεγάλη ζωή και τα πολλά λεφτά και αποφάσισε να εξαφανισθεί! Άλλοι θεωρούν πως όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, γι' αυτό και εξαφανίσθηκε! Μάλιστα, στηρίζουν τον ισχυρισμό τους, πως πριν από μερικούς μήνες είχε γράψει στη σελίδα του στο facebook πως... πέθανε!

Την έκλεισε και μετά από καιρό την λειτούργησε ξανά, γράφοντας πως... «ζωντάνεψε»! Πηγές του dete.gr, αναφέρουν πως ζει μόνιμα στην Αθήνα, σε διαμέρισμα που έχει αγοράσει σε παραλιακό δήμο της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: