Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σμαράγδα Καρύδη: Το ατύχημα που πάγωσε τους θεατές!

Ένα ατύχημα που είχε Σμαράγδα Καρύδη τρόμαξε τόσο την όμορφη ηθοποιό, τους συναδέλφους της, αλλά και τους θεατές που έβλεπαν την παράσταση αφού ξαφνικά  γέμισε με αίματα πάνω στη σκηνή!
  Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Σμαράγδα Καρύδη που υποδύεται την Πέπα στην θεατρική παράσταση "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" μαγειρεύει. Την ώρα λοιπόν που έκοβε την ντομάτα, η ηθοποιός έκοψε καταλάθος το δάκτυλό της με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα...
Ενώ αρκετοί θεατές παρατήρησαν τον τραυματισμό της Σμαράγδας, η ίδια, διατήρησε την ψυχραιμία της και σαν να μη συνέβη τίποτα σκέπασε το τραυματισμένο της δάκτυλο και συνέχισε κανονικά την παράσταση!
Στο διάλειμμα της παράστασης, γιατρός περιποιήθηκε το τραύμα της ηθοποιού και παρά τις συστάσεις του για διακοπή της παράστασης η Σμαράγδα όχι μόνο συνέχισε κανονικά το δεύτερο μέρος αλλά έπαιξε και στη δεύτερη (βραδυνή) παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: