Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Με ιδιωτικά ασθενοφόρα θα καλυφθεί ο Μαραθώνιος αν συνεχίσει η επίσχεση του ΕΚΑΒ

Στην ιδιωτική πρωτοβουλία θα βασιστούν οι διοργανωτές του 29ου Κλασικού Μαραθώνιου, αν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας, τόνισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων κ. Κώστας Παναγόπουλος.

Σε ερώτηση του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, σχετικά με την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ ότι θα προβεί σε επίσχεση εργασίας και δεν θα καλύψει τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο στις 13 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων κ. Κώστας Παναγόπουλος, επισήμανε ότι μοιραία θα απευθυνθούν στην ιδιωτική πρωτοβουλία, με κίνδυνο να μην καλυφθούν στο έπακρο οι αγώνες.

Ευελπιστούμε ότι δεν θα συμβεί και θα υποχωρήσουν τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής.

Στην συνέντευξη επισημάνθηκε ότι θα ανοίξει γραφείο έδρα της Διεθνούς Οργάνωσης Μαραθωνίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο στάδιο Σπύρος Λούης και αναμένεται να αναγνωρισθεί ο Μαραθώνιος από την ΟΥΝΕΣΚΟ ως μνημείο άυλης κληρονομιάς.

Όσον αφορά τις φετινές εκδηλώσεις οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη το πρωί με τα εγκαίνια των νέων γραφείων στο στάδιο Σπύρος Λούης , θα συμπεριλαμβάνουν χωριό χορηγών με εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους, αγώνες για παιδιά, μέχρι και περιβαλλοντικό πρόγραμμα και θα τελειώσουν με το πέρας των αγώνων.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 18.000 καιν είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι έλληνες μαραθωνοδρόμοι αυξήθηκαν φέτος κατά 50% έναντι των περασμένων ετών.

Τέλος, όπως τόνισε ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης αυτοί οι αγώνες είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπαραχθούν και πάλι οι θεσμοί και παραδόσεις της πόλης των Αθηνών και να διαμορφωθεί η ταυτότητα της μετά από ένα τεράστιο ιστορικό κενό χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: