Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Karina Jelinek: Γέμισαν οι παραλίες του Μαϊάμι με καυτά οπίσθια

Αυτές λοιπόν τις μέρες, μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη ζουμερή καλλονή από την Αργεντινή Karina Jelinek, η οποία είναι γνωστή για τα καλλίγραμμα οπίσθιά της που δε χάνει ευκαιρία να δείξει


Η χαρά του παπαράτσι είναι από εδώ και πέρα οι παραλίες του στο Μαϊάμι, καθώς η μία μετά την άλλη οι καλλονές καταφθάνουν εδώ για να δείξουν τα σέξι καλογυμνασμένα κορμιά τους.

Αυτές λοιπόν τις μέρες, μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη ζουμερή καλλονή από την Αργεντινή Karina Jelinek, η οποία είναι γνωστή για τα καλλίγραμμα οπίσθιά της που δε χάνει ευκαιρία να δείξει.


Η Jelinek γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στην Αργεντινή και είναι μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική περσόνα. Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ στα 16 της χρόνια κερδίζοντας αρκετούς τίτλους ομορφιάς στο προάστιο Cordoba Province, στο οποίο μεγάλωσε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ 8 ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: