Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Εγδυσαν τον Ρινκόν στο Πόρτο Αλέγκρε

Σε όλη του τη ζωή θα θυμάται ο Ντιόγκο Ρινκόν τα φετινά Χριστούγεννα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Καβάλας βίωσε τη χειρότερη εμπειρία της ζωής του μαζί με την οικογένειά του, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής και κλοπής στην πατρίδα του (συγκεκριμένα στην πόλη του, στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου είχε μεταβεί για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του ανθρώπους).

Aγνωστοι επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή και στην κυριολεξία τον... έγδυσαν: του πήραν το αυτοκίνητο, τα χρυσαφικά, το ρολόι του, τις κάρτες του και φυσικά τα 10.000 περίπου ευρώ που είχε επάνω (ήταν τα χρήματα τα οποία είχε πάρει από την ομάδα και αντιστοιχούσαν στο πριμ που έδωσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές για την καλή απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια). Αυτό το οποίο τον έσωσε, ήταν ότι δεν προέβαλε αντίσταση και παρέδωσε αμέσως στους ληστές ό,τι του ζήτησαν. Δεν έγινε γνωστό ποιοι ήταν μαζί του, αλλά το βέβαιο είναι ότι όλοι είναι καλά.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα στην Καβάλα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των «Αργοναυτών» Σταύρο Μπακιρτζή. Είναι ταραγμένος και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη. Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή. Είναι ταραγμένος, αλλά καλά στην υγεία του. Μας περιέγραψε το περιστατικό και πραγματικά ήταν γι’ αυτόν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Οι ληστές αφού τον απήγαγαν για μερικές ώρες, στη συνέχεια για να τον αφήσουν ελεύθερο, απαίτησαν να τους δώσει ό,τι είχε πάνω. Αυτό έκανε και αυτό τον έσωσε. Του τα πήραν όλα: Το ρολόι, τις κάρτες, τα χρυσαφικά και φυσικά τα χρήματά του - επρόκειτο για το πριμ το οποίο δώσαμε στους ποδοσφαιριστές για την καλά πορεία της ομάδας. Ηταν ένα ποσό γύρω στα 10.000 ευρώ. Φυσικά, ακόμη κι αυτό το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνη τη στιγμή. Κι αυτό το πήραν! Τον περιμένουμε να έρθει αύριο (σ.σ.: σήμερα), καθώς θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις. Στη Βραζιλία ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός και, φυσικά, του την είχαν στημένη και τον περίμεναν. Οπως κι έγινε και γι’ αυτό και του πήραν τα χρήματα».


Β. ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: