Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Έκανε «αφαίμαξη» 14.200 € με πλαστά έγγραφα


Βολιώτης εργολάβος θύμα αγνώστου που «χτύπησε» στη Χαλκίδα με πλαστή ταυτότητα και αντίγραφο βιβλιαρίου καταθέσεων!
Γράφει: magnesianews.gr
Ο άγνωστος δράστης αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής Αττικής.
Θύμα άγνωστου απατεώνα έπεσε 49χρονος Βολιώτης εργολάβος, ο οποίος σε διάστημα 13 ημερών, είδε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του να μειώνονται κατά 14.200 €, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει ανάληψη!

Όπως διαπίστωσε, άγνωστος που έφτιαξε πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία του, εξασφάλισε, άγνωστο με ποιο τρόπο φωτοαντίγραφο τραπεζικού του λογαριασμού και έκανε ανάληψη ποσού 2.200 € από τράπεζα της Χαλκίδας στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ προχθές Τρίτη, πήγε σε υποκατάστημα άλλης τράπεζας, επίσης στην Χαλκίδα και έκανε ανάληψη ποσού 12.000 €. 

Ευτυχώς, όμως, η τρίτη προσπάθειά του να κάνει ανάληψη από άλλη Τράπεζα στο Κερατσίνι, προχθές, ήταν μοιραία, αφού ο υπάλληλος κάτι αντιλήφθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα της υπόθεσης πήγε χθες το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε το συμβάν, με την ελπίδα, η Αστυνομία να μπορέσει να εντοπίσει τον άγνωστο άνδρα, μήπως μπορέσει και πάρει πίσω μέρος των χρημάτων του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 - 29 Δεκεμβρίου 2009, άγνωστος δράστης, αφού κατήρτισε πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με στοιχεία 49χρονου Έλληνα, κατοίκου Βόλου, εργολάβου οικοδομών, και προμηθεύτηκε με άγνωστο τρόπο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου καταθέσεών του, πήγε στις 17 του μήνα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Χαλκίδας, όπου εξαπάτησε τον υπάλληλο και πέτυχε την εκταμίευση ποσού 2.200 € από τον τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα. 

Ο δράστης προχθές Τρίτη πήγε σε υποκατάστημα της PROBANK Χαλκίδας και με τον ίδιο τρόπο εκταμίευσε συνολικά χρηματικό ποσό 12.000 €, ενώ την ίδια μέρα μετέβη στο υποκατάσταση της PROBANK Κερατσινίου Αττικής, όπου αποπειράθηκε να εκταμιεύσει ποσό 8.000 €. 

Πάντως, δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον αρμόδιο υπάλληλο και τράπηκε σε φυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: