Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Πώς πήγαν οι πρεμιέρες του ΑΝΤ1;

Πρεμιέρα είχαν την Τετάρτη στον ΑΝΤ1 δύο νέες σειρές, το «Κος και Κα Πελς» με τον Μιχάλη Μαρίνο και την Άντα Λιβιτσάνου και η «Ονειροπαγίδα» με τη Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Καραμίχο.

Οι δύο κωμωδίες του ANT1 στην πρώτη τους ημέρα προβολής πήγαν αρκετά καλά, με τα μηχανάκια της AGB να δείχνουν για την μεν «Ονειροπαγίδα» να αγγίζει στο σύνολο το 17% και στα νεανικά το 20,3% για τους δε «Κο και Κα Πελς» το 18,1% στο σύνολο και το 24,6% στις νεαρές ηλικίες. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι την ίδια ώρα τα υπόλοιπα κανάλια στην πλειοψηφία τους πρόβαλλαν επαναλήψεις.

Μάλιστα όσον αφορά στις υπόλοιπες αλλαγές που έκανε το κανάλι στο πρόγραμμά του, δεν φαίνεται να είχαν αποτέλεσμα, αφού τόσο το «Κάρμα», όσο και το «Love Bytes», στις νέες ώρες που τα βάλανε, πάνε πολύ άσχημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το «Κάρμα» την Τετάρτη έκανε 8% στο σύνολο και 8,9% στα νεανικά, έχοντας απέναντί του το… τσουνάμι «Μυστικά της Εδέμ», ενώ το «Love Bytes» έκανε 7,6% στο σύνολο και 10,9% στις ηλικίες 15 – 44 (star.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: