Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Του ήρθε μπουγιουρντί 217.000 Ευρώ για νερό


Καρδιακή προσβολή παραλίγο να υποστεί 55χρονος από την Κόρινθο, όταν άνοιξε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ και είδε τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει. Το ποσό ήταν εξαψήφιο και συγκεκριμένα της τάξης των 217.000 ευρώ! Σοκαρισμένος, ο άντρας κοιτούσε και ξανακοιτούσε το λογαριασμό νομίζοντας ότι τον γελούν τα μάτια του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το πληρωτέο ποσό που αναγραφόταν στο λογαριασμό δεν ήταν ούτε 100 ευρώ, ούτε καν 1.000, αλλά 217.000 ευρώ!

Μετά το πρώτο σοκ ο 55χρονος αποφάσισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία και να ζητήσει εξηγήσεις από τους αρμοδίους. Επικοινώνησε με το δήμο, όπου ανέφερε με φρίκη αυτό που του συνέβη τονίζοντας ότι δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το υπέρογκο ποσό, αφού ζει μόνος του σε ένα διώροφο σπίτι: «Για να μου έρθει ένας τόσο υψηλός λογαριασμός, θα έπρεπε να πότιζα 200 στρέμματα αμπέλια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κορίνθιος. Η καρδιά του 55χρονου πήγε στη θέση της λίγες ώρες αργότερα, όταν υπάλληλοι τού τηλεφώνησαν και του είπαν ότι έχουν κάνει λάθος στο ποσό του συγκεκριμένου λογαριασμού.  Ε. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: