Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

«Τα 50 χρόνια του Αστερίξ, ο Γαλάτης ήρωάς μας»


Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και οι εκδόσεις «ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ» σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» διοργανώνουν εκδήλωση-γενέθλια για τα 50 χρόνια του Astérix στις 14 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28 ).
Την ημέρα των εγκαινίων θα υπάρχει και ειδική προβολή – αφιέρωμα στη γαλλική γελοιογραφία και την ιστορία της με σχολιασμό του επιμελητή της έκθεσης , κ. Γιάννη Γερούλια και παρουσία του
γνωστού γελοιογράφου «Κουρσώ» καθώς και άλλων καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλη Ιανουαρίου και θα είναι επισκέψιμη και από εκπαιδευτικούς φορείς.
Παράλληλα θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις όπως: εργαστήρια σχεδιασμού κόμικς , προβολές ταινιών του Αστερίξ. Τα δικαιώματα ανήκουν στη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί συντόμως. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκέψεων στο τηλ. 2410 -287508.

Δεν υπάρχουν σχόλια: