Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφή της... παχουλής στις πασαρέλες

Δεν πέρασε παρά μόλις ένας χρόνος από τότε που ο Ραλφ Λόρεν παρουσίασε σε επίδειξη μόδας του οίκου του ένα μοντέλο τόσο λεπτό που το κεφάλι του φαινόταν να είναι πιο μεγάλο από τη μέση του, προκαλώντας στη συνέχεια έντονες αντιδράσεις. Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν όμως το 2009, η τάση για τη λατρεία του αδύνατου -σχεδόν ανορεκτικού- προτύπου που λανσάρισαν οι διάφοροι οίκοι μόδας στην αγορά πέρασε στο παρελθόν. Το 2010 φαίνεται πως φέρνει μαζί του και μια νέα, πρωτοποριακή τάση στο χώρο της μόδας.

«Πρόδρομος» αυτής της νέας τάσης δεν είναι παρά μια φωτογράφηση που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού «V Magazine» και αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, μέσω του τεύχους Ιανουαρίου που κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, προβλέπουν πως το νέο έτος θα σημάνει την επιστροφή των γυναικών με καμπύλες στο χώρο της μόδας, εξοβελίζοντας οριστικά από τις πασαρέλες τα καχεκτικά μοντέλα, που συν τοις άλλοις αποτελούσαν και αρνητικό πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια.

Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, και μέσα από τα καλλιτεχνικά ενσταντανέ του Νορβηγού φωτογράφου Σόλβε Σάντσμπο, τα μοντέλα που παρελαύνουν αυτό το μήνα στις σελίδες του αφιερωματικού τεύχους «The Size Issue» δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να κρύψουν το μέγεθος των καμπυλών τους, λανσάροντας διάφορα προϊόντα, από μαγιό Gucci μέχρι εσώρουχα Dolce & Gabbana.

Δεν υπάρχουν σχόλια: