Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Εκανε... διάλειμμα στα μπουζούκια!

Τι κι αν όλο το Σαββατοκύριακο μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα, βρήκε το χρόνο και τη διάθεση να τα σπάσει στα μπουζούκια! Την επομένη κιόλας από την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερη κι ενώ εκκρεμούσε ένα δεύτερο αυτόφωρο εις βάρος της, η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης. Διασκέδασε μέχρι πρωίας, αδιαφορώντας εντελώς για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Φορώντας μαύρο μίνι φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, χόρευε μέχρι τα ξημερώματα μαζί με την παρέα της. Χωρίς φυσικά τον πρώην αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο, αφού όχι μόνο βρίσκονται στα μαχαίρια, αλλά και απειλούν με μηνύσεις ο ένας στον άλλον.

Η Τζούλια πάντως, όσο κι αν περνάει δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή, δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα. Βρίσκει πάντα χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό της και να διασκεδάσει με τους κολλητούς της φίλους στα μπουζούκια. Φυσικά όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου αντί να παρακολουθούν το πρόγραμμα παρακολουθούσαν την Τζούλια και θαύμαζαν τις χορευτικές της ικανότητες.

Ακόμη μία φορά χθες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα φλας, αφού έγινε ξανά η «πρωταγωνίστρια» της ημέρας. Η live εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, στην οποία ταυτόχρονα μιλούσε ο πρώην σύντροφός της Χρήστος Ψωμόπουλος και έκανε παρέμβαση ο πατέρας της Ζήσιμος, ήταν το θέμα συζήτησης σε όλες τις παρέες της showbiz. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: