Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

"Βραβευμένος χαζοπαπούς" ο Γιώργος Χατζηνάσιος.


"Βραβευμένος χαζοπαπούς" από χτες το βράδυ ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τον παγκοσμίου φήμης καταξιωμένο Σερραίο μουσικοσυνθέτη  τίμησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών, σε εκδήλωση αφιερωμένη σε επιχειρήσεις και πρόσωπα, που διακρίθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, που κατάγεται από τη Νιγρίτα Σερρών, συγκινημένος, παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άριστείδη Δρογαλά και μάγεψε το σερραϊκό κοινό, όταν ερμήνευσε στο πιάνο δικές του συνθέσεις, από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο και την τηλεόραση, οι οποίες αγαπήθηκαν και έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο.
Κατά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση, ο Γιώργος Χατζηνάσιος δήλωσε ευτυχής για την αγάπη, που του δίνουν οι συμπατριώτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός της χθεσινής γέννησης της εγγονής του, που τον έκανε τρισευτιχισμένο παππού.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: