Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ο γιος του Μητσιά παντρεύτηκε!

miltos_mitsias-maria_elouiza
Ο μοναχογιός (και μοναχοπαίδι) του Μανώλη Μητσιά παντρεύτηκε χθες στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη και το panoramapress.gr ήταν εκεί!
Στο μυστήριο παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β΄, ενώ κουμπάρος δεν ήταν τελικά ο νονός του, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, καθώς το ζευγάρι ήθελε να τους παντρέψουν δυο πολύ καλοί τους φίλοι.
Το προσκλητήριο έγραφε... «Ο Μιλτιάδης Μητσιάς και η αγαπημένη του Μαρία-Ελουίζα Σταβάρα θα τελέσουν τους γάμους τους το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας, στην Εκάλη».
Τη νύφη συνόδευσε ο λατρεμένος της πατέρας και όλοι χειροκροτούσαν κατασυγκινημένοι...
Ο Μίλτος (Μιλτιάδης) γνωρίστηκε με την αγαπημένη του, Μαρία-Ελουίζα Σταβάρα, πριν από 7 χρόνια στη Νέα Υόρκη, όπου ο 34χρονος σπούδαζε οδοντιατρική, ενώ εκείνη παρακολουθούσε σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο.
Ο γιος του Μανώλη και της Λίτσας Μητσιά δεν κυνήγησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που ο πατέρας του είναι από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.
Ο Μίλτος διατηρεί δικό του οδοντιατρείο στο Κολωνάκι, με γνωστά ονόματα της Αθήνας στο καρνέ των ασθενών του.
Το «παρών» φυσικά έδωσαν μεγάλα ονόματα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του, Γεωργία, ο Γιώργος Κατσαρός με τη σύζυγό του, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Δημήτρης Αποστόλου με τη σύζυγό του, Μάγδα Πένσου, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Νικήτας Τσακίρογλου με τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη, ο Κώστας Μακεδόνας με τη σύζυγό του, την κόρη και το γιο του και άλλοι πολλοί!
Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα «Πεντελικόν», με προσκεκλημένους από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και από την επιστημονική κοινότητα, στην οποία ανήκει ο μέλλων γαμπρός.
Εμείς ευχόμαστε στο Μανώλη γρήγορα και παππούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: