Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πρωινά «καρφάκια» στον Λάτσιο

Πολύ γκρίνια έχει πέσει στο πλατό του «10 με 1 μαζί» και οι παρουσιαστές φαίνεται πως τα έχουν βάλει με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.

Ο Σπύρος Χαριτάτος πετάει διάφορα «καρφάκια» κυρίως πριν ή μετά τα διαφημιστικά διαλλείματα: «γυρίζουμε σε 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα», «δεν θα σας πούμε τώρα, αλλά αργότερα», «βάζουμε μεγάλες διαφημίσεις», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Το έτερόν του ήμισυ, Γιώργος Καραμέρος, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός, αν και είναι πιο... «μαζεμένος». Πάντως, την Παρασκευή άρχισε να αποχαιρετά το κοινό περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής και, έκπληκτος, είπε «α, έχουμε κι άλλο χρόνο; Πείτε το βρε παιδιά!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος έχει εκφράσει την δυσφορία του για όσα ακούγονται στο πλατό του «10 με 1 μαζί».


Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: