Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η περιπέτεια της Ελένης Γερασιμίδου

«Περάσαμε μεγάλη λαχτάρα, αλλά, δόξα τω Θεώ, τώρα είμαι καλά». Η Ελένη Γερασιμίδου κάνει το σταυρό της και ευχαριστεί τον Θεό, αφού η περιπέτεια που είχε με την υγεία της τελείωσε. Μια φλεγμονή στους πνεύμονες την οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο του νοσοκομείου «Μεταξά», όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι επικίνδυνο και η ηθοποιός είναι πλέον υγιής. Είναι όμως ακόμη νωπές οι στιγμές που όλη οικογένεια λαχτάρισε, γιατί έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει, ενωμένη σαν γροθιά, μια κατάσταση που δεν γνώριζε την εξέλιξή της. Ανήμερα στα γενέθλιά της! Η Ελένη, ο Αντώνης (ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος) και η Αγγελική (η μοναχοκόρη τους) μπορούν πλέον να χαμογελούν.

«Ορθάνοιχτο βιβλίο», καθώς είναι, η Ελένη Γερασιμίδου δεν φοβάται να μιλήσει. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι είναι «γερή και ότι όλα ήταν ένας κακός εφιάλτης». Μιλάει στην «Espresso» με ειλικρίνεια και περιγράφει όσα έζησε από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα.

«Δεν ήταν τίποτα, αλλά θα μπορούσε και να είναι. Εντόπισαν μια σκιά στον πνεύμονα και χειρουργήθηκα. Ευτυχώς δεν υπάρχει καρκίνος. Το μαχαίρι βέβαια δεν το γλίτωσα. Αναγκάστηκα να μιλήσω, επειδή ο κόσμος πηγαίνει στο θέατρο και νομίζει ότι θα με δει» λέει η ηθοποιός. Η Ελένη Γερασιμίδου έκανε πρόβες για την παράσταση του έργου των Ρέππα - Παπαθανασίου «Αττική οδός» που παίζεται στο θέατρο «Εμπορικόν». Πώς ξεκίνησαν όλα;

«Τυχαία βρέθηκε. Είχαμε ένα μικρό τρακάρισμα με τον άντρα μου και πήγαμε για εξετάσεις στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”. Στην αξονική είδαν το εύρημα και μ’ έστειλαν κατευθείαν στο “Μεταξά”. Η διάγνωση έγινε την ημέρα των γενεθλίων μου, στις 11 Δεκεμβρίου, η επέμβαση στις 18 και στις 23 ήμουν στο σπίτι μου.

»Εντοπίστηκε σ ένα σημείο που δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς ήταν. Επρεπε κάθε εξάμηνο να πηγαίνω για να κάνω εξετάσεις. Από την ταχεία βιοψία διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τίποτα κακό, μετά βγήκε και η κανονική και ήταν όλα εντάξει».
Η Ελένη Γερασιμίδου ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν. «Φέρθηκαν πολύ διακριτικά και με σεβάστηκαν. Οι γιατροί μού συμπεριφέρθηκαν υπέροχα. Η Νατάσα Μανίσαλη με τον άντρα της ήταν δίπλα μου, η ανιψιά μου, όλοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι. Εκτός από κάποιους που δεν θέλω να τους αναφέρω και οι οποίοι δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν πειράζει. Θα κάνω μια διαθήκη και θα γράψω ότι δεν θέλω να κλάψουν στην κηδεία μου» μας λέει με το γνωστό της χιούμορ.  ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: