Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Χωρίζει ο Γιάννης από τη Χριστίνα

Οταν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει... Οι φετινές γιορτές δεν ήταν και οι καλύτερες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο μονάκριβος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έδωσε τέλος στη σχέση του με τη Χριστίνα Γεωργίου. «Δεν πέρασαν μαζί τις γιορτές. Τα πράγματα είναι δυσοίωνα. Πάνε ολοταχώς για χωρισμό» μας λένε από το περιβάλλον τους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τον τελευταίο χρόνο θέλησε να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό του. Σε αυτό τον αγώνα δεν ήταν μόνος του αφού είχε στο πλευρό του τη Χριστίνα, ένα νέο κορίτσι που (μακριά από τις φωταγωγίες, που είναι και το σημαντικότερο) έδειχνε ότι τον αγαπάει και τον στήριζε σε αυτή την προσπάθειά του. Στο πλάι του δεν ήταν μόνο το κορίτσι του, αλλά και οι θείοι του, οι δύο αδελφοί της μητέρας του, ο Τάκης και ο Αντώνης, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να του συμπαρασταθούν και να τρέξουν κοντά του. Αρκεί να τους το ζητήσει.

Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση στα τέλη Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με σκοπό την παρουσίαση των γραμματοσήμων των Ελλήνων ηθοποιών, ανάμεσά τους και αυτό που απεικονίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε έδειχναν και όντως ήταν ευτυχισμένοι. Ομως, όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. «Εκανε τον κύκλο του ο δεσμός τους. Εχουν πολλές διαφορές, τις οποίες δεν κατάφεραν να επιλύσουν...» μας λέει φιλικό τους πρόσωπο.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που όταν του ζητήσαμε να μας μιλήσει για το χωρισμό του απέφυγε διπλωματικά να απαντήσει. Αρκέστηκε να μας ευχηθεί «Καλή χρονιά». Με τη σειρά μας να ευχηθούμε να περάσει η μπόρα και να είναι ευτυχισμένος. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: