Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Οι εφαρμογές κάνουν τη διαφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ
Φωτογραφία
Νέες εφαρμογές εμφανίζονται πριν πεις... iΡhone στο Αpp store της Αpple. Χωρίς αυτές, το iΡhone θα ήταν μια απλή συσκευή κινητού τηλεφώνου με οθόνη αφής, όπως πολλές άλλες. Οι εφαρμογές όμως είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν στη συσκευή ιδιότητες θαυμαστές και πολύτιμες στην καθημερινότητά μας.
Στην οθόνη του iΡhone έχουμε περίπου 120 apps, πολλές από τις οποίες χρησιμοποιούμε σπάνια. Είναι, όμως, κάποια προγράμματα που ανοίγουμε καθημερινά και μας προσφέρουν βοήθεια, πληροφορίες και ψυχαγωγία σε διαφορετικές περιστάσεις.
Παραθέτουμε τις 10 εφαρμογές που χρησιμοποιήσαμε συχνότερα τη χρονιά που μόλις τελείωσε, από διάφορες κατηγορίες. Ανάμεσά τους και κάποιες ελληνικές, ιδιαίτερα χρήσιμες στην καθημερινή μας ζωή. Ελπίζουμε μέσα στο 2010 να δούμε πολύ περισσότερα ελληνικά προγράμματα. (Κάντε κλικ πάνω στη φωτό για να διαβάσετε τις 10 εφαρμογές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: