Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Εντολή Μπαρόζο για αύξηση φόρων


Οι Βρυξέλλες ζητούν: Νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων, αύξηση φόρων σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά, περικοπή 10% στις δαπάνες όλων των υπουργείων αναγγέλει η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου REAL NEWS που κυκλοφορεί αύριο.

Για το Νίκο Κακαουνάκη γράφει ότι "Οι γιατροί προσπαθούσαν να κρύψουν τα λάθη τους"  ενώ έχει ένα καυτό ρεπορτάζ με τίτλο 158 εκ. ευρώ χρωστούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη γράφει ότι η Φώφη Γεννηματά και ο Νικήτας Κακλαμάνης προηγούνται για τον Δήμο Αθηναίων και δημοσιεύει έρευνα για τα εμβόλια της νέας γρίπης,

Ρεπορτάζ για τις γιορτινές διακοπές του πρωθυπουργού με τίτλο "Ανέμελες στιγμές για τον Γιώργο και την Άντα" και "Ντύνεται γαμπρός ο πρίγκηπας Νικόλαος" ενώ δημοσιεύει και έρευνα σύμφωνα με την οποία προκύπτει ότι 7 στους 10 έλληνες προβληματίζονται και φοβούνται για το μέλλον τους και 1 σττους δύο προβλέπει επιδείνωση στα οικονομικά το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: