Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τραγούδι τέλος για τη Λίλι Αλεν


Αντίο στο τραγούδι, που την έκανε διάσημη και πλούσια, λέει η Λίλι Αλεν. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, από την Αυστραλία που βρίσκεται για συναυλίες, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ετοιμάζεται να βάλει τέρμα στην καριέρα της, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το τραγούδι. «Αυτή είναι μία από τις τελευταίες συναυλίες μου, γι' αυτό ελπίζω να την απολαύσετε» είπε στους θαυμαστές της που είχαν κατακλύσει το χώρο όπου δόθηκε η συναυλία της στο Φλέμινγκτον.

Εκεί αποθεώθηκε, ιδιαίτερα όταν ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της όπως το «Smile», το «Not Fair» και το «Everyone's at it». Μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία μπροστά στο κοινό της να σχολιάσει πρόσφατες υποθέσεις σχετικά με ρατσιστικές επιθέσεις στη Μελβούρνη. «Αγαπάω αυτή τη χώρα περισσότερο από κάθε άλλη στον κόσμο, αλλά όταν βλέπω στις ειδήσεις να χτυπούν Ινδούς και να καταδιώκουν ανθρώπους, θυμώνω πολύ» δήλωσε.

Κατά τα λοιπά, στο πρόσωπο της σταρ της βρετανικής ποπ μουσικής υπάρχει τον τελευταίο καιρό ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας, που όλα δείχνουν ότι οφείλεται στον εδώ και μερικούς μήνες σύντροφό της Σαμ Κούπερ, οικοδόμο στο επάγγελμα. Λέγεται μάλιστα ότι εκείνος είναι η αιτία που πήρε τη μεγάλη απόφαση ν’ αφήσει το τραγούδι. Θέλει να ασχολείται μόνο με εκείνον, γι’ αυτό άλλωστε ετοιμάζονται να συμβιώσουν στο νέο της σπίτι στο Κότσγουλντς και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη το ζευγάρι παρακολούθησε αγώνα τένις ανάμεσα στον Σέρβο Νόβακ Τζιόκοβιτς και τον Γάλλο Τζο-Γουίλφρεντ Τζόνγκα, που έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά Australian Open. Οσοι τους είδαν στο γήπεδο κατάλαβαν ότι ανάμεσα στη Λίλι και τον Σαμ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: