Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Μητέρα δολοφόνησε τα δύο της "αγγελούδια"

Στη σύλληψη μιας 43χρονης γυναίκας προέβησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, καθώς κρίθηκε ύποπτη για το φόνο του μικρού γιου και της κόρης της, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου της!

Ολα αποκαλύφθηκαν όταν η μάνα-Μήδεια, Φιόνα Ντόνισον κατέφτασε με τα πόδια στο αστυνομικό τμήμα του Σάσεξ και ζήτησε από τους αστυνομικούς να ψάξουν το όχημά της που είχε παρκάρει λίγο πιο μακριά. Εκπληκτοι οι άνδρες του τμήματος βρήκαν στο πορτμπαγκάζ δύο πτώματα: του τρίχρονου γιου της 43χρονης, Χάρι και της μόλις δύο ετών κόρης της, Ελίζ.

Οπως ήταν φυσικό, η Ντόνισον τέθηκε αμέσως υπό κράτηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης άγνωστοι παραμένουν ακόμη οι λόγοι για τους οποίους προέβη στη δολοφονία των παιδιών της. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωποι που τη γνώριζαν εκτιμούν πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: