Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ποιοι σκότωσαν τον Νικόλα

Ερευνώνται βαρύτατες ιατρικές αμέλειες, μήνυση κατά του χειρούργου του Ευαγγελισμού καταθέτουν στενοί του φίλοι γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί αύριο. Ακόμη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, «κοράκια» εξωτερικού αρπάζουν δις ευρώ απο την Ελλάδα. Ενα λάθος της κυβέρνησης έδιωξε 10 δις ευρώ.
Ακόμη: "Βράζει όλος ο κόσμος για τα άδικα τέλη", και "Απο Βραζιλία μέχρι Πακιστάν περιοδεύει ο Γιώργος το 2010" και  "Τι αλλάζει με τις γονικές παροχές" και "Νέα περίπτωση Ρόβλια με τον Μαγκριώτη"  ρεπορτάζ για την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτη κ.α. και ένα φιλορατσιστικό γκάλοπ μ τίτλο "70% όχι στην εύκολη ιθαγένεια για τους μετανάστες" λες και τα μέτρα για τις μειονότητες πρέπει να είναι αποδεκτά από την πλειοψηφία...(τότε δεν θα άλλαζε τίποτα) .
Η καλή εφημερίδα παρά την πλούσια ύη της ΔΕΝ παύει να  υιοθετεί τέτοιες θέσεις και βέβαια να κατηγορεί ανθρώπους σαν την Αφροδίτη Αλ Σαλεχ που βρίσκεται στο πλευρό των μεταναστών, να βρίζει την κα Ρεπούση, να τα βάζει με την κα Δραγώνα και να αποκαλύπτει ακροδεξιά, εθνοπατριωτικά αντανακλαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: