Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Προχωρούν σε αποκλεισμό της Εθνικής οδού




Την ερχόμενη Δευτέρα, οι κάτοικοι του Δ. Σούρπης Μαγνησίας διαμαρτυρόμενοι για τις αποζημιώσεις
Γράφει: magnesianews.gr 
Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο κ. Καραγκιόζογλου αναφέρεται αναλυτικά στις ζημιές που τις εκτιμά στο 1.500.000 ευρώ επισημαίνοντας ότι οι εκτιμήσεις είναι αντικειμενικές και συνοδεύει την επιστολή με τα απαραίτητα έγγραφα και φωτογραφικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.




Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού θα προχωρήσουν την ερχόμενη Δευτέρα οι κάτοικοι της Σούρπης αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή και τις πλημμύρες που προκλήθηκαν.

Την παραπάνω απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Σούρπης, ενώ ο δήμαρχος κ. Κώστας Καραγκιόζογλου απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία εκθέτει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι υποδομές στο Δήμο, αλλά και κάτοικοι που έχασαν τις περιουσίες τους.

Δόθηκαν «ψίχουλα»
«Ψίχουλα» χαρακτήρισε ο κ. Καραγκιόζογλου τις 42.000 ευρώ που δόθηκαν για τις άμεσες ανάγκες από το υπουργείο Εσωτερικών και ζητά την άμεση καταβολή τουλάχιστον 250.000 ευρώ για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης που πλέον κατέστη στο μεγαλύτερο τμήμα του υπέργειο και στους κατοίκους συνεχίζεται να διανέμεται εμφιαλωμένο νερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: