Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Καπουτζίδης και Αγγέλου μιλάνε βρώμικα...



Το BAR BA ΔΗΜΟΣ CLUB άνοιξε με ένα επεισοδιακό πάρτυ εγκαινίων. Τα προβλήματα όμως, δε σταματούν και η παρέα του «Μίλα μου Βρώμικα» έρχεται αντιμέτωπη με νέα προβλήματα στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, στις 22:15, στο Mega.

Οι κατσαρίδες κόβουν βόλτες σε κάθε γωνιά του «BAR BA ΔΗΜΟΣ CLUB» κι ο Παντελάκης αποφασίζει να δώσει τη λύση: καλεί τον Λύνο (Αργύρης Αγγέλου) και τον Δένο (Γιώργος Καπουτζίδης) τους Ειδικούς Εξολοθρευτές Παρασίτων με μάστερ στην ανίχνευση και εξόντωση κατσαρίδων για να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση.

Ο Τριαντάφυλλος αποφεύγει συνέχεια την Αστερόπη και ο Νίκος της συμπεριφέρεται σα να μη δόθηκε ποτέ το φιλί στο πατάρι την ημέρα των εγκαινίων.

Από την άλλη, η Ρίτα συνεχίζοντας τις ασκήσεις αυτοπεποίθησης, αποφασίζει να παρουσιάσει το δικό της χορευτικό σόλο και κάνει έξαλλο το Σωτήρη. 


Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του «Μίλα μου Βρώμικα», την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου , στις 22:15, στο Mega.

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), ιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Έκτακτη Συμμετοχή: Αργύρης Αγγέλου(Λύνος), Γιώργος Καπουτζίδης (Δένος)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς 
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS

Δεν υπάρχουν σχόλια: