Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Έξαλλος ο Γ. Παπαδάκης με τους «Ράδιο Αρβύλα»

Φωτιές έχουν ανάψει στον ΑΝΤ1!

Αφορμή τα… καυστικά σχόλια του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για τον Γ. Παπαδάκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι… «Ράδιο Αρβύλα» έπαιξαν ένα βίντεο από το «Καλημέρα Ελλάδα», όπου ο Γ. Παπαδάκης έδωσε από 50 ευρώ σε τρία παιδάκια που είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην εκπομπή.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αντώνης Κανάκης υπαινίχθηκε ότι το σκηνικό ήταν στημένο και ότι ο Γ. Παπαδάκης είχε πει σε ένα από τα παιδιά να δείξει το 50ευρω στην κάμερα.

Ποιος είδε τον Παπαδάκη και δεν τον φοβήθηκε! Αμέσως ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στον Γιώργο Λεβέντη, απαιτώντας να τους… μαζέψει τα λουριά και να σταματήσουν τις σπόντες για το πρόσωπό του.

Δεν είναι όμως μόνο ο Γ. Παπαδάκης που μπήκε στο στόχαστρο της σατυρικής εκπομπής. Πολλές φορές οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν ασχοληθεί με τα του… οίκου τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα η ατάκα του Κανακή, ότι «στον ΑΝΤ1 ανακυκλώνουμε τα σκουπίδια μας», αναφερόμενος στην εμφάνιση ενός μοντέλου του «Next Top Model» και στο reality «Love Bytes».

Αναμένεται συνέχεια στο σήριαλ αυτό.

Δείτε πώς σχολίασε την κατάσταση το «Super Star».





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: