Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Κέιτ Χάτσον: Η... ασύδοτη του Χόλιγουντ

Δεν υπάρχει γυναίκα σταρ στο Χόλιγουντ που να αλλάζει τους άνδρες με μεγαλύτερη ταχύτητα από την Κέιτ Χάντσον. Πριν καλά καλά μαθευτεί ότι χώρισε από τον Αλεξ Ρoντρίγκεζ, με τον οποίο δήλωνε ξετρελαμένη, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να αναπτύσσει μια πιο ζεστή σχέση με τον Τζέραλντ Μπάτλερ!

Βέβαια, σχεδόν ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τον διάσημο ηθοποιό να χαριεντίζεται με μια μελαχρινή ύπαρξη σε ένα πεζοδρόμιο της Venice Avenue, η οποία σίγουρα δεν είναι η Κέιτ Χάντσον. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να περιμένει κανείς να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, καθώς οι πληροφορίες για την ερωτική ζωή των αστέρων είναι καταιγιστικές!
 
Ενα είναι πάντως σίγουρο, ότι η Κέιτ Χάντσον έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «μοιραίας» γυναίκας. Αυτό το ξέρει πιο καλά απ’ όλους τους πρώην της ο Οουεν Ουίλσον. Ο διάσημος ηθοποιός έφθασε μέχρι και στην απόπειρα αυτοκτονίας εξ αιτίας της ερωτικής απογοήτευσης που ένιωσε όταν η λατρεμένη του Κέιτ του είπε τέλος.


Πέντε σε τρία χρόνια
Η συνάντηση της Χάντσον με τον Οουεν Ουίλσον ήταν καθοριστική και για τους δύο. Ο Ουίλσον έγινε η αιτία να πάρει διαζύγιο το 2007 από τον επί σειρά επτά ετών σύζυγό της, τον ρόκερ Κρις Ρόμπινσον. Από τότε μέχρι σήμερα, η «ερωτεύσιμη», όπως αποδείχτηκε, Κέιτ μετράει πέντε σχέσεις, αν θεωρηθεί ότι και ο… Σπαρτιάτης του Χόλιγουντ έπεσε όντως στα δίχτυα της. Η ζωή της Χάντσον είναι γεμάτη με επιστροφές, επανασυνδέσεις και χωρισμούς!

Αυτός που πηγαινοέρχεται σε αυτήν την ιστορία είναι ο Οουεν Ουίλσον. Με όποιον κι αν είναι η Κέιτ, αυτός περιμένει...
Η Χάντσον χώρισε τον άνδρα της επειδή ερωτεύτηκε τον Ουίλσον, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Εσύ, εγώ και ο Ντιπρί»! Με τον «Ντιπρί» έμεινε μαζί περίπου έναν χρόνο, μέχρι που του είπε αντίο. Ο διάσημος ηθοποιός έπεσε σε κατάθλιψη και λίγες εβδομάδες αργότερα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η επέμβαση του αδελφού του, που τον βρήκε σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο σπίτι του, αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς, όπως είπαν οι γιατροί, ήταν θέμα μισής ώρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η Κέιτ επέστρεψε, αλλά η επιστροφή αυτή κράτησε λίγο και ήταν για «ανθρωπιστικούς» λόγους. Λίγο καιρό μετά, εμφανίστηκε σε τρυφερές περιπτύξεις με τον ηθοποιό Νταξ Σέπαρντ. Η σχέση της με τον νεαρό Νταξ δεν κράτησε πολύ. Ούτε τρεις μήνες…

Ο Λανς Αρμστρονγκ...
Επόμενη σχέση της, η οποία κράτησε περίπου έναν χρόνο και μάλιστα μιλούσαν για γάμο, ήταν με τον ποδηλάτη Λανς Αρμστρονγκ. Και αυτός όμως αποδείχθηκε ανίσχυρος να κρατήσει για πάντα την Κέιτ Χάντσον. Για μία φορά ακόμα, μετά το τέλος της σχέσης, επέστρεψε στον βαθιά ερωτευμένο Ουίλσον, ο οποίος της τα συγχώρεσε όλα. Λίγο πριν δεθούν με τα δεσμά του γάμου, η νύφη το ’σκασε και πάλι. Κι ενώ τριγύριζε μόνη, τον Ιούνιο του 2009 έπεσε πάνω στον Αλεξ Ροντρίγκεζ! Ο πρώην της Μαντόνα έγινε νυν της 30χρονης κόρης της Γκόλντι Χόουν. Μέχρι και στη Νέα Υόρκη μετακόμισε η Χάντσον για να βρίσκεται κοντά στον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ.

Ο Αλεξ Ροντρίγκεζ...
Τα δημοσιεύματα έγραφαν για μια τρελά ερωτευμένη Κέιτ, που έμοιαζε να συνάντησε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Αλεξ Ροντρίγκεζ. Αυτά τα σενάρια κατέρρευσαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν ο Αλεξ έκανε δημόσια εμφάνιση στο Μαϊάμι συνοδευόμενος από δύο ξανθιές και όχι από την Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι γυναίκα που ανέχεται πολλά και δεν της άρεσαν καθόλου οι συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με την πρώην του, τη Μαντόνα. Ετσι, με συνοπτικές διαδικασίες τα μάζεψε και ξαναπήγε στη βίλα της στο Μαλιμπού.

...και ο «Λεωνίδας»
Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν την Κέιτ Χάντσον και τον Τζέραλντ Μπάτλερ να μιλάνε σε πολύ θερμό κλίμα στο πάρτι που ακολούθησε μετά την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες στις 17 Ιανουαρίου. Το ρεπορτάζ του περιοδικού «Us Weekly» αναφέρει ότι ο «Λεωνίδας» της είπε ότι ήταν η πιο όμορφη κοπέλα της βραδιάς και δεν σταμάτησε να τη φλερτάρει όλη νύχτα. «Ηταν πραγματικά γοητευμένος» αναφέρει το δημοσίευμα. ΜΕπειτα από μία βραδιά με φλερτ και ματιές όλο νόημα, ο Τζέραλντ πήρε το τηλέφωνό της και της υποσχέθηκε να τα πούνε σύντομα...   ΜΑΙΡΗ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: