Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

"Το τραγούδι είναι το μεράκι μου"

Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση, το μεγάλο της μεράκι όμως είναι το τραγούδι. Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ, το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ομορφος κόσμος» ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Νάντια ετοιμάζεται να ζήσει μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα της, καθώς θα τραγουδήσει στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη, στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης. Ενα όνειρο ζωής γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Δεν θέλει να αναφερθεί σ’ αυτό με λεπτομέρειες πριν γίνει η πρεμιέρα. Η αγωνία της είναι μεγάλη. Ωστόσο μοιράζεται με την «Espresso» τα πρώτα συναισθήματα: «Ενα πράγμα μόνο θα πω, ότι είναι πολύ σημαντικό γεγονός για μένα. Και μεγάλη τιμή που θα εμφανιστώ δίπλα στον Μανώλη Λιδάκη. Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή για να ξεκινήσουμε».

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου και η Νάντια θα περιμένει, πρώτο τραπέζι πίστα, τον αγαπημένο της Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τη χειροκροτήσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία». Τον θέλει δίπλα της σ’ αυτή τη μοναδική βραδιά. Αλλωστε εκείνη, που ανεβοκατεβαίνει τον τελευταίο καιρό για πρόβες στην πατρίδα του αγαπημένου της, επέστρεψε την παραμονή της ονομαστικής του εορτής για να βρίσκεται κοντά του. Μπορεί τα γενέθλιά του ο Γρηγόρης να τα γιόρτασε χωρίς τη Νάντια και μόνο με τη συντροφιά καλών φίλων, όμως στη γιορτή του το ζευγάρι ήθελε να είναι μαζί.

«Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστώ δίπλα σ’ έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Λογικό είναι να έχω μεγάλο τρακ και αγωνία» συμπληρώνει η Νάντια Μπουλέ, εμφανώς ενθουσιασμένη. Γιατί όλοι όσοι τη ζουν από κοντά γνωρίζουν ότι μπορεί να δοκίμασε την τύχη της στην τηλεόραση, όμως εκείνο που την ενδιέφερε πάντα ήταν μια καριέρα στο χώρο της μουσικής. Αλλωστε τα πρώτα της βήματα τα έκανε με νεανικά μουσικά συγκροτήματα.  ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: