Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Για την ομορφιά σας μόνο


Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η υπεριώδης ακτινοβολία, το άγχος, η κούραση, οι δυνατές συγκινήσεις και οι κλειστοί αποπνικτικοί χώροι είναι τα δεδομένα που συνθέτουν το ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα, αφού όλα τα παραπάνω είναι οι θανάσιμοι εχθροί της ομορφιάς της. Η επιδερμίδα επιβαρύνεται καθημερινά, χάνοντας σταδιακά τη λάμψη και τη φρεσκάδα που της χάρισε η φύση. Το δέρμα υποφέρει, δυστυχώς και όχι πάντα σιωπηλά, μιας που κατά καιρούς εμφανίζονται στο πρόσωπο ρυτίδες, βαθιά σημάδια και σακούλες.
 
Η «Espresso της Κυριακής» συνάντησε την δρα Μαρία Μαυρίδου, δερματολόγο, γενική διευθύντρια του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής NEOTIS, η οποία μας μύησε στα μυστικά της τεχνολογίας που υπηρετεί την ομορφιά.
- Αισθητική ιατρική είναι και λέγεται;
Σήμερα, είναι γεγονός ότι η επιστήμη εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας και η γνώση μεταδίδεται με την ταχύτητα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η ιατρική αισθητική είναι ένας τομέας που ωφελείται από αυτήν την εξέλιξη, έχοντας εστιάσει το ενδιαφέρον της στη χρήση των laser. Η αιχμή του δόρατος αυτής της τεχνολογικής επανάστασης είναι η αισθητική βελτίωση του προσώπου μέσα από την εφαρμογή των laser. Ομως, για μας είναι, πέρα από γνώση και εξειδίκευση, συνεχής ενημέρωση επάνω στις τελευταίες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις, δέσμευση και προσωπικό ενδιαφέρον για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Η αισθητική ιατρική λοιπόν προσβλέπει περισσότερο στον καλλωπισμό και στη διατήρηση ενός όμορφου και υγιούς προσώπου και σώματος.
- Τι περιλαμβάνει;
Ολες τις επεμβατικές μεθόδους, χειρουργικές και μη, που πραγματοποιούνται από τους γιατρούς και έχουν στόχο τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: