Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Στέλιος Μάινας και Κατερίνα Λέχου μιλούν για το νησί...

Αντιμέτωποι με τη νόσο του Χάνσεν (της λέπρας) ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου (φωτό). Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης παραγωγής σειράς στην Ελλάδα έγιναν «μόνιμοι» κάτοικοι του νομού Λασιθίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο. Εκείνος στον ρόλο του Γιώργη, του βαρκάρη που μεταφέρει στη Σπιναλόγκα προμήθειες, και εκείνη στον ρόλο της γυναίκας του που προσβάλλεται από την ασθένεια, μιλούν στην «Espresso της Κυριακής» για τη μεγάλη ευκαιρία να συμμετέχουν στη διασκευή για το MEGA του best seller «Το νησί» της Victoria Hislop, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.
   
Επειτα από δεκάδες δοκιμαστικά από τα οποία πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα και μη του χώρου της υποκριτικής, τυχεροί στάθηκαν τελικά τόσο ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου όσο και οι Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μαρία Πρωτόπαπα, Τάσος Νούσιας, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Αννίτα Κούλη, Νίκος Ορφανός και άλλοι 120 ηθοποιοί που θα δούμε από τον ερχόμενο Οκτώβριο στο μεγάλο κανάλι.
ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: