Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Στη φάκα το βράδυ ο διευθυντής-μαϊμού της "Espresso"

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων οδηγήθηκε χθες το βράδυ ένας άντρας που εδώ και περίπου ένα μήνα παρίστανε τον διευθυντή της «Espresso» και υποσχόταν δουλειά σε νεαρά άτομα που ήθελαν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Εναντίον του η διεύθυνση της εφημερίδας κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας δεχόταν συχνά κλήσεις από νέους που ζητούσαν τον κ. Σωτήρη Μοσχοβάκο. Οταν η γραμματεία τούς απαντούσε ότι δεν εργαζόταν κανείς με αυτό το όνομα στην εφημερίδα, εξέφραζαν την απορία τους. «Μα, τι λέτε, μας έχει πει ότι είναι ο διευθυντής της “Espresso”» ανέφεραν. Δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία καθώς κανείς απ’ όσους τηλεφωνούσαν δεν έδινε τα πλήρη στοιχεία του. Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν χθες το βράδυ υπήρξε επώνυμη καταγγελία από έναν 23χρονο που αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Μοσχοβάκος του παρουσιάστηκε ως ο διευθυντής της «Espresso» και του έταξε παχυλό μισθό προκειμένου να εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα.

Ο νεαρός γνωρίστηκε με τον εν λόγω κύριο πριν από μία εβδομάδα στον Πειραιά. Οπως καταγγέλλει ο 23χρονος, που εργάζεται ως κούριερ, ο Σωτήρης Μοσχοβάκος τον προσέγγισε την ώρα που βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι του. «Με ρώτησε αν θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Μάλιστα, μου είπε ότι κάθε βράδυ θα πηγαίνω στα νυχτερινά κέντρα και θα φωτογραφίζω επωνύμους. Στη συνέχεια, όπως μου είπε ο Μοσχοβάκος, ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους θα έγραφαν τα κείμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: