Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Από το Βόλο ο super τυχερός του Τζόκερ



Πλουσιότερος κατά τρία εκατομμύρια ευρώ είναι ένας τυχερός Βολιώτης, ο οποίος κατάφερε να βρει και τους έξι μαγικούς αριθμούς του Τζόκερ.

Το χρυσό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κ. Βαλιαννάτου στους Αγίους Αναργύρους Βόλου, ενώ η ταυτότητα του εκατομμυριούχου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με τον κ. Βαλιαννάτο, ο παίκτης του Τζόκερ πρέπει να είναι από το Βόλο και συγκεκριμένα από τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων, όπου και βρίσκεται το πρακτορείο.

«Ακόμη δεν έχει βρεθεί ο τυχερός, ούτε γνωρίζουμε με πόσα χρήματα έπαιξε κι αν μένει στη γειτονιά μας. Συνήθως όμως από το πρακτορείο μας περνούν Βολιώτες και κάτοικοι της περιοχής» σημείωσε ο κ. Βαλιαννάτος, ο οποίος τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο του έχει μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος απαντώντας εάν η επιτυχία αυτή θα είναι γούρι για το νέο έτος, είπε: «Μακάρι να είναι σημαδιακή αυτή η επιτυχία για το 2010, και γι’ αυτόν που κέρδισε και για εμάς».

Βέβαια ο τυχερός δεν επικοινώνησε με το πρακτορείο, αλλά αυτό συμβαίνει όταν κάποιος κερδίζει μεγάλα ποσά, σχολίασε ο κ. Βαλιαννάτος, τονίζοντας πως οι περισσότεροι φοβούνται να πουν το όνομά τους, ακόμη κι αν οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων τηρούν σιγήν ιχθύος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: