Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η... θεία Ελεονώρα

Νέο μέλος στην οικογένεια Μελέτη! Ο πελαργός θα κάνει... θεία την Ελεονώρα Μελέτη. Σε δύο μήνες ο πολυαγαπημένος της αδερφός Δημήτρης θα γίνει (χαζο)μπαμπάς και η οικογένεια Μελέτη θα αποκτήσει το πρώτο εγγονάκι. Η σύζυγος του Δημήτρη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, το οποίο περιμένουν πώς και πώς όλοι και ειδικά ο Δημήτρης, που προλαβαίνει κάθε χατίρι της συζύγου του.

Οσο για την Ελεονώρα, λαχταρά να κρατήσει στην αγκαλιά της την πρώτο της ανιψάκι. Εξάλλου η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» είναι πολύ δεμένη με τον αδερφό της, που συνεχίζει την οικογενειακή ναυτική παράδοση στελεχώνοντας με τον πατέρα του Γεώργιο Μελέτη το ναυτιλιακό γραφείο ναυλώσεων και την πλοιοκτήτρια εταιρεία του. Σε ό,τι αφορά το όνομα της μικρής, ακόμα το ζευγάρι δεν το έχει αποφασίσει. Τους ενδιαφέρει να γεννηθεί γερό και δυνατό και τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσουν στην πορεία. Καλή λευτεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: