Το βραβείο στον κωμικό ηθοποιό παρέδωσε ο επί 45 χρόνια κολλητός του φίλος Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα για τον Ντε Βίτο. «Οταν εξήγησα στον 9χρονο γιο μου Ντίλαν ότι θα έπρεπε να φύγω για να τιμήσω τον Ντάνι Ντε Βίτο, μου είπε: “Καλά κάνεις, μπαμπά! Ο Ντάνι Ντε Βίτο είναι ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών”».
Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η βράβευση της Νταϊάν Κρούγκερ ως καλύτερης διεθνούς ηθοποιού. Η γερμανικής καταγωγής πρωταγωνίστρια των «Inglourious Basterds» παρέλαβε τη Χρυσή Κάμερα από τον συμπατριώτη της Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος τόνισε ότι παραδίδει το βραβείο σε μια γυναίκα που αγαπάει και θαυμάζει.
Η παρέλαση των χολιγουντιανών αστέρων συνεχίστηκε με τη βράβευση του Ρίτσαρντ Γκιρ ως καλύτερου διεθνούς ηθοποιού και ολοκληρώθηκε με τον Ντέιβιντ Γκάρετ, ο οποίος τιμήθηκε με τη Χρυσή Κάμερα καλύτερης διεθνούς μουσικής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου