Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μπαλάκι οι ευθύνες για τα ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και στο οποίο ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση βατραχανθρώπων στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Κύκλοι του Πολεμικού Ναυτικού αρνούνται ότι οι βατραχάνθρωποι ανήκουν στις τάξεις του, ενώ από την πλευρά του Λιμενικού δεν υπάρχει επίσης επίσημη τοποθέτηση και το θέμα διερευνάται.
Στο βίντεο, που μαγνητοσκοπήθηκε στην Πανεπιστημίου λίγο πιο κάτω από το ύψος της οδού Σανταρόζα, ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα όπως «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ» και «το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ».
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, στο δικτυακό τόπο της οποίας δημοσιεύτηκε το εν λόγω βίντεο γραμμή στα συνθήματα έδιναν άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: