Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πυροβόλησαν σωφρονιστικό υπάλληλο έξω από το σπίτι του

Ένας 25χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος δέχτηκε τρεις σφαίρες, λίγο μετά το μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό. Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο δράστης είναι ένας πρώην κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, αλλοδαπός, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2009 από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά και νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Το υπουργείο αναφέρει ότι ο δράστης, μαζί με συνεργό του πλησίασε και πυροβόλησε τον 25χρονο, την ώρα που βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στον Κορυδαλλό, μαζί με ακόμη δύο συναδέλφους του. Στη συνέχεια εξαφανσίτηκε και αναζητείται από την αστυνομία.
Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Απόστολος Κατσιφάρας, εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε  αμέριστη συμπαράσταση στο θύμα και στην οικογένειά του. "Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναγνωρίζει τις δυσκολίες του επαγγέλματος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και εργάζεται προς στην άμεση βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την θωράκιση του επαγγέλματος τους, ώστε να επιτελούν άρτια τον κοινωνικό τους ρόλο", ανέφερε το στέλεχος της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: