Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ακροδεξιές απειλές εναντίον ιερέων

Απειλές δέχθηκαν σήμερα το πρωί οι ιερείς της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας από ομάδα ακροδεξιών, που υποστήριζε ότι ο πατέρας Μάξιμος βοηθά λαθρομετανάστες και τον κατηγορούσε ότι έκλεισε την πόρτα της εκκλησίας στη διάρκεια δικής τους συγκέντρωσης.
Ο ιερέας τούς απάντησε πως η εκκλησία δεν μπορεί να διώξει κανέναν ή να αγνοήσει όποιον έρχεται να ζητήσει τη βοήθειά της.
Πριν από δύο εβδομάδες οι ιερείς της ενορίας άρχισαν να δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα, μετά από συγκέντρωση ακροδεξιών μπροστά στο ναό στη διάρκεια της οποίας είχαν πραγματοποιηθεί 29 προσαγωγές. Η εκκλησία έκλεισε την πόρτα της όταν οι ακροδεξιοί προσπάθησαν να μπουν στη διάρκεια του εσπερινού.
Τις τελευταίες ημέρες διαδικτυακά blog γνωστά για τις ακροδεξιές τους απόψεις, καθώς και μέλη της λεγόμενης επιτροπής κατοίκων της περιοχής, είχαν στοχοποιήσει τον πατέρα Μαξίμο, καλώντας σε συγκέντρωση κατά την πρωινή λειτουργία της Κυριακής. Δύο κλούβες των ΜΑΤ, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα βρίσκονταν μπροστά στο ναό χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: