Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά Γλέζου και Παναγόπουλου η ΕΣΗΕΑ

Την «άγρια και απρόκλητη επίθεση» ανδρών της αστυνομίας κατά του αγωνιστή-συμβόλου της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου καταδικάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Σε ανακοίνωσή του επισημαίνεται ότι η επίθεση αυτή, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρότερες συνέπειες για τη ζωή και την υγεία του βετεράνου αγωνιστή, «αναδεικνύει για άλλη μια φορά τις πολιτικές ευθύνες για την αστυνομική βία κατά τις εργατικές κινητοποιήσεις και ιδιαίτερα την εξαιρετικά επικίνδυνη και εκτός δημοκρατικής νομιμότητας χρήση των χημικών αερίων».
Παράλληλα, η Ένωση καταδικάζει και την επίθεση «τραμπούκων κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου». Σε στιγμές έντασης των εργατικών κινητοποιήσεων, τονίζει το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, τέτοια φαινόμενα γίνονται «ακόμα πιο αποκρουστικά και επικίνδυνα. Οι όποιες συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις δεν νοείται να φτάνουν σε επιθέσεις ενάντια σε φυσικά πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: