Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι Πελς καλούν Mr Φερεντίνο

Θα καταφέρει ο Χρήστος Φερεντίνος να ανεβάσει το σίριαλ πάνω από τη... βάση; Ο κύριος και η κυρία Πελς μπορεί να διαθέτουν χιούμορ παρουσιάζοντάς μας τη ζωή τους μέσα από μια αισθητικά ξεχωριστή παραγωγή, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που προσφέρουν στο κανάλι του ΑΝΤ1 δύσκολα ξεπερνούν το 10%.

Εξ ου και η παραγωγή φαίνεται να θέλει να επιστρατεύσει γερά πρόσωπα, με σκοπό να «σώσει» την καινούργια σειρά με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Μαρίνο και την Αντα Λιβιτσάνου. Το πρόσωπο που θα χρησιμοποιήσει -για αρχή τουλάχιστον- η παραγωγή λέγεται πως είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Σε μια ιστορία όπου όλα συμβαίνουν μέσα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ο παρουσιαστής έρχεται για να υποδυθεί τον εαυτό του. Το ίδιο έκανε πριν από λίγο καιρό ο Τάσος Αρνιακός, ο οποίος είπε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων της τηλεοπτικής σειράς. Στην προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα της σειράς «Κύριος και κυρία Πελς», το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να βρει τι πήγε στραβά με τη μεταφορά του ξενόφερτου σεναρίου «Mr and Ms Pels», προτού πάρει την απόφαση η σειρά να κατεβάσει πρόωρα... ρολά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: