Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010


Στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αλλά και στις δυσκολίες της πρεμιέρας, αναφέρθηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μόρας. 

«Το πρώτο παιχνίδι είναι κατά τη γνώμη μου και το πιο σημαντικό για τη συνέχεια μας στην διοργάνωση. Πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά ώστε να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στην Κορέα. Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για κάτι καλό και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλα είναι καλά και ο κάθε παίκτης έχει στον μυαλό του πως θα κάνει τον συμπαίκτη του καλύτερο και αυτό είναι αρκετά σημαντικό», είπε ο αμυντικός της Μπολόνια στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: