Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010


Οι Νέοι Φάκελοι για την επίθεση των Ισραηλινών



ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν απόψε το βράδυ στις 23.00με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην επιχείρηση του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοιχτά της Γάζας αλλά και στην τύχη των Ελλήνων που βρέθηκαν εκεί με ζωντανές συνδέσεις σε Αθήνα και Ισραήλ.


Ο  πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στους Νέους Φακέλους
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ συνομιλούν με τον πρόεδρο της επιτροπής Ανταγωνισμού σε μία σπάνια συνέντευξη για την ανάπτυξη, τις τιμές και την επιχειρηματικότητα στον καιρό της κρίσης
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με μία ακόμη αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης. Πώς θα επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη; Τι μπορεί να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στον πόλεμο με τα καρτέλ των τιμών και της αγοράς για να ελαφρύνει την τσέπη των καταναλωτών στον καιρό της κρίσης;
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης μιλά αποκλειστικά στους Νέους Φακέλους για την «ανάπτυξη μετ’ εμποδίων» και τη μάχη της ακρίβειας σε δύσκολες εποχές.
Ο captain Wei αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά
Ο Αλέξης Παπαχελάς μιλά με τον καπετάνιο στο τιμόνι της COSCO για «απόβαση του κινέζικου δράκου» στο λιμάνι του Πειραιά και για το τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα της κρίσης από την Κίνα.
Στην μοναδική τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης ναυτηλιακής εταιρίας στον κόσμο και 6οςστην ιεραρχία του πανίσχυρου Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ο καπετάνιος Γουέι Τζιαφού μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για το λιμάνι του Πειραιά, τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, τον κομμουνισμό στον καιρό της κρίσης αλλά και την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα.
“Οι Νέοι Φάκελοι”: Δευτέρα 31 Μαΐου στις 23:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
www.folders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: