Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010


Ενα χέρι «ταξιδεύει»...

Πρωινή συγκέντρωση για φωτογράφιση. Οι συντελεστές της ταινίας «Des Ηommes et des Dieux» στήθηκαν µπροστά στους φωτογράφους για ένα στιγµιότυπο πριν από την προβολή της στο Φεστιβάλ των Καννών.  

Συγκεκριµένα ο Λαµπέρ Γουίλσον µε την αθλητική του περιβολή «ταξιδεύει» το χέρι του στην οπίσθια νότια πλευρά της συµπρωταγωνίστριάς του Σαµπρίνα Ουαζανί. Τώρα αυτό ήταν απαραίτητο; Τι να πει κανείς για µία βιοµηχανία που ανατροφοδείται από εντυπώσεις και τοιαύτα περιστατικά. 

Μάλιστα, αν τολµήσει κάποια γυναίκα να σχολιάσει τη σεξιστική αντιµετώπιση των γυναικών από τον Τύπο θα πουν ότι έχει αναχρονιστικές αντιλήψεις. Οµως γιατί πρέπει το σώµα µίας γυναίκας να δέχεται την επίθεση των σεξουαλικών συµβολισµών (κοινώς χούφτωµα) ώστε να διασφαλίσει τη διασηµότητά της; 

Αν διαθέτει και ταλέντο - εφόσον το απαιτεί ο ρόλος της - µπορεί να διαχειριστεί τον αισθησιασµό της. Χωρίς απαραίτητα να τον σκορπίζει σε στηµένα ενσταντανέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: