Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010


Σε ποιόν μοιάζει το μωρό του Τσίπρα;


«Μοιάζει στην Μπέτυ» επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας όταν φίλοι και συνεργάτες τον ρωτούν για το νεογέννητο αγοράκι που ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Κρυφογέλαει με ικανοποίηση όμως, όπως λένε κοντινά του πρόσωπα, όταν η σύντροφος του αλλά και οι γονείς τους μιλούν για την ομοιότητα του μικρού με τον πατέρα του.

Η αγαπημένη του, Περιστέρα Μπαζιάνα, άνθρωπος χαμηλών τόνων δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον καινούριο της  ρόλο, αυτό της  μητέρας και ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας τους. Κάτι που θα συμβεί στις επόμενες ώρες γιατί μπορεί μητέρα και γιος να χαίρουν άκρας υγείας αλλά οι γιατροί θέλουν να είναι σίγουροι οτι όλα θα έιναι καλά για μητέρα και παιδί καθώς η Μπέτυ γέννησε με καισαρικη.

«Εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα» λένε χαριτολογώντας στον πρόεδρο του Συνασπισμού οι ….βετεράνοι μπαμπάδες.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: