Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Κατάσχεση κουρτίνας για 147 ευρώ!
Σε κατασχέσεις αντικειμένων και εκπλειστηριασμούς προκειμένου να πληρωθούν χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται σε μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες ευρώπροβαίνει το τελευταίο διάστημα η εφορία, στην προσπάθεια να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία. Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών- Δανειοληπτών, στα δικαστήρια καταγράφεται αύξηση έως και 110% στις κατασχέσεις από τράπεζες.

«Oταν βρήκα το εξώδικο με το οποίο η ΔΟΥ Κορυδαλλού μου κοινοποιούσε πως έβγαζε σε πλειστηριασμό την κουρτίνα μου για αρχική οφειλή 147 ευρώ και με ποσό εκκίνησης του πλειστηριασμού τα 200 ευρώ, νόμιζα πως ήταν φάρσα. Στη συνέχεια διαπίστωσα δυστυχώς πως κάποιοι πράγματι εννοούσαν να μου κατάσχουν μια κουρτίνα και να την βγάλουν σε πλειστηριασμό», λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Ελισάβετ Μ. (σ.σ. τα στοιχεία της στη διάθεση της εφημερίδας). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: