Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010


Νέα κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας θα διεκδικήσει η ΟΤΟΕ


Νέα κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες αποφάσισε την Τετάρτη να διεκδικήσει η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου, μετά τη συμπλήρωση ενός έτους (στις 3 Ιουνίου) από την προηγούμενη κλαδική Σύμβαση, που είχε καταρτισθεί με Διαιτητική Απόφαση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εκτιμώντας την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, αλλά και τις εξελίξεις που προδιαγράφονται και αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία, η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι η αποφασιστική διεκδίκηση νέας κλαδικής ΣΣΕ είναι αναγκαία και επιβεβλημένη».

Η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι το πλαίσιο της νέας κλαδικής ΣΣΕ, που θα υποβάλει άμεσα στις τράπεζες με πρόσκληση για διαπραγματεύσεις (μετά τη συμφωνία και τη νομοθετική θεσμοθέτηση κλαδικού συνομιλητή της πλευράς των τραπεζών) είναι ισορροπημένο σε ό,τι αφορά την κάλυψη βασικών αναγκών - δικαιωμάτων και προτεραιοτήτων για τους εργαζόμενους, αλλά και σε σχέση με την κοινωνική και οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: