Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ρωσική «βόμβα» για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Μας τάραξε ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Αλεξέι Κουντρίν, που μιλώντας στο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ είπε ότι περιμένει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας μόλις λίγες μέρες μετά τη νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας από τη Moody\'s, που προκάλεσε την οργή των Βρυξελλών.

«Υποθέτω ότι θα υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, η οποία δεν θα είναι ευχάριστη», ανέφερε συγκεκριμένα ο Α. Κουντρίν.

 «Θα μπορούσατε να το χαρακτηρίσετε ως μίνι-χρεοκοπία, αλλά δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για χρεοκοπία με όλη τη σημασία της λέξεως. Θα είναι κάτι πιο πολύπλοκο», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών.

Ωστόσο, σε αυτό αντιτάχθηκε η υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Κ. Λαγκάρντ, η οποία παρατήρησε ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει αρχίσει να μεταρρυθμίζει και να αλλάζει σε βάθος την ελληνική οικονομία. Για μένα τουλάχιστον, αυτό είναι που μετράει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: