Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Πνίγονται στα χρέη τα νοικοκυριά

Εγκλωβισμένοι στα χρέη είναι χιλιάδες καταναλωτές που βρίσκονται σε κατάσταση «ομηρίας» από την κυβέρνηση, αφού ακόμη περιμένουν -εδώ και οκτώ μήνες- ως «σανίδα σωτηρίας» την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα η καταναλωτική οργάνωση ΕΚΠΟΙΖΩ διαχειρίζεται 3.000 υποθέσεις υπερχρεωμένων καταναλωτών, ενώ καθημερινά δέχεται στη «συμβουλευτική γραμμή υπερχρέωσης» 80 με 100 κλήσεις από πολίτες οι οποίοι αναζητούν κάποια λύση στο οικονομικό τους αδιέξοδο. Παράλληλα τουλάχιστον 20 με 30 καταχρεωμένοι πολίτες επισκέπτονται καθημερινά την καταναλωτική οργάνωση για να βρουν τρόπο διαφυγής από τον εφιάλτη των χρεών.
Σε απόγνωση
Τα στοιχεία αυτά ανέφεραν εκπρόσωποι καταναλωτικών οργανώσεων σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε χτες στην Αθήνα η ΕΚΠΟΙΖΩ και ζήτησαν από την κυβέρνηση την άμεση κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: