Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο πόλεμος των περιπτέρων

Φωτογραφία
ΕΝΑΣ ακήρυχτος ενδοκυβερνητικός πόλεμος εξελίσσεται, χωρίς νικητή μέχρι στιγμής: ο πόλεμος των περιπτέρων! Πρόκειται για τις διαφορετικές απόψεις στην ικανοποίηση του αιτήματος των περιπτερούχων της χώρας, να τους επιτραπεί η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων με είδη καπνού στο εσωτερικό των περιπτέρων, ως ένα πρόσθετο έσοδο.
Ηυπουργός ΥγείαςΜαριλίζα Ξενογιαννακοπούλουδεν ικανοποιεί το αίτημα. Κι εδώ βρίσκεται ο πόλεμος: μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της υφυπουργούΦώφης Γεννηματά, στον Δήμο Αθηναίων ή στην περιφέρεια Αττικής, θα είχε συνέπειες αν έβρισκε απέναντί της τους επτά χιλιάδες περιπτερούχους. Και καθώς οι δύο κυρίες με το ζόρι ανταλλάσσουν καλημέρα, δυσκολεύονται να συνεννοηθούν για να βρουν λύση. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσφέρθηκε να μεσολαβήσει «ψηλότερα», δεδομένου ότι το αίτημα δεν προσκρούει σε κοινοτικές απαγορεύσεις. Και όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους περιπτερούχους, το μετέφερε και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησηςΘόδωρο Πάγκαλο. Ο οποίος υιοθετεί τη γραμμή «δεν υπάρχει λόγος να υιοθετούμε απαγορεύσεις εκεί που δεν μας τις επιβάλει κανείς».
Συμπέρασμα: ένα απλό θέμα που κινείται ανάμεσα σε συνδικαλιστικό αίτημα και σε μάρκετινγκ δεν αποκλείεται να φτάσει εντέλει στον Πρωθυπουργό, αφού ιδιοκτήτες περιπτέρων προτίθενται να τα κλείσουν την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: