Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πως η Καγιά ψωνίζει εσώρουχα

Για πρωινά ψώνια στο Ψυχικό βγήκε σήμερα η Βίκυ Καγιά, που εθεάθη να αγοράζει εσώρουχα από μαγαζί της περιοχής! Και μη φανταστείτε ότι πήγε σε κανένα ακριβό... Από αυτά που ψωνίζουν οι «κοινοί θνητοί» αγόρασε το κορίτσι, παρά το ότι είναι από τις πιο καλοπληρωμένες!

Όπως μας είπαν άνθρωποι που ήταν στο ίδιο μαγαζί για ψώνια, η ξανθιά εμφανίστηκε με σορτσάκι και μπεζ αμάνικο (πάλι καλά που πρόλαβε την μπόρα δηλαδή και δεν έγινε μούσκεμα), ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο στην κορυφή του κεφαλιού.

Η Βίκυ έψαξε αρκετά για να βρει ποιά βρακάκια θα διαλέξει, καθώς προβληματίστηκε αρκετά με το... νούμερο! Όχι ότι δεν ξέρει τι φοράει, αλλά προτιμά το... αγγλικό σύστημα μέτρησης, αφού ζητούσε νούμερο UK.
Καλέ τι UK και USA; Πάρε ένα extra small να ξεμπερδεύεις...

Τελικά, η Βίκυ πήρε τρία πακέτα με τρία εσώρουχα έκαστο σε διάφορα χρωματάκια, έδωσε 45 ευρώ (είχαμε και αυτόπτη μάρτυρα στο ταμείο) και, χαμογελώντας, έφυγε.

Μπράβο της, πάντως, που είναι οικονόμα και όχι σπάταλη μέχρι και στο εσώρουχο, όπως κάποιες άλλες επώνυμες κυρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: